In eventualitatea unui retur, produsele se vor returna în ambalajul original.

In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor comandate.

Pentru a trimite produsele retur este necesar să ne transmiteți pe e-mail solicitarea dumneavoastră la adresa  contact@casa-beciu.ro cu următoarele informații:

– lista cu produsele propuse spre retur împreuna cu numărul de comandă;

– motivul returului;

– numărul de colete trimise spre retur ;

– adresa de preluare completă, numărul de telefon și intervalul orar de ridicare ;

– contul IBAN și numele complet al expeditorului ;

– adresa de e-mail.

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, etc. S.C. Casa de Vinuri Beciu S.R.L. prin magazin.cramabeciu.ro  isi rezerva dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea produselor.

Contravaloarea produselor comandate si livrate de  S.C. Casa de Vinuri Beciu S.R.L. și ulterior returnate de către clientul cumpărător, în condițiile mai sus menționate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar în contul transmis pe e-mail în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării returului.

În cazul plătii în avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculează din momentul intrării întregii sume în contul S.C. CASA DE VINURI BECIU SRL